Terug naar het overzicht

De nieuwe Aarhof

Everglow werkt samen met HAL Investments onder de naam SB Real Estate aan deze ‘extreme make-over’ van winkelcentrum De Aarhof in Alphen aan den Rijn. Samen met de gemeente werken wij aan een nieuw centrum. Van winkelcentrum naar mensencentrum. We voegen maar liefst driehonderd koop- en huurwoningen toe, waarvan de helft in het middensegment. Van starter tot senior.

Facts & Figures
  • 10.000 m² gevarieerd aanbod van dagelijks boodschappen en services
  • Gezellig ontmoetingscentrum en startpunt voor een bezoek aan de binnenstad
  • BREEAM Outstanding
  • 300 gelijkvloerse en comfortabele woningen
  • 770 parkeerplaatsen met 1,5 uur gratis parkeren
  • 2 supermarkten en versplein

Iets vergeten? Ik ga wel naar De Aarhof!

In complexe binnenstedelijke herontwikkeling zijn we op ons best, dan komen alle competenties tot uiting. Van winkelcentrum naar mensencentrum, gericht op wonen, werken en winkelen.

De Aarhof ligt op de beste plek in het hart van Alphen aan de Rijn. De tijd heeft zijn werk gedaan en het concept is inmiddels oud en versleten. Tijd voor een extreme make-over. Het winkelcentrum wordt volledig getransformeerd tot een duurzame, dynamische, multifunctionele plek waar je kunt wonen, werken, winkelen en elkaar ontmoet. Een plek voor iedere Alphenaar, waar je graag komt, een plek voor iedere dag.

Van een monofunctioneel winkelcentrum met overwegend modewinkels gaan we De Aarhof invullen met een keur aan winkels voor de dagelijkse boodschappen: twee full-service supermarkten, een Hema en een kwalitatief hoogstaand versplein. Dit rondom een centraal plein als ontmoetingspunt, met een warme en uitnodigende uitstraling. De ruim driehonderd nieuwe huur- en koopappartementen op het vernieuwde centrum, zorgen voor permanente levendigheid. De appartementen zijn beschikbaar in verschillende types, afmetingen en prijsklassen. Zeker de helft van de woningen is gericht op het middensegment. Een geweldige plek voor iedereen. Van starter tot senior, centraal in de stad en bovenop alle voorzieningen.
De Aarhof is uitstekend bereikbaar. Er komen 770 parkeerplaatsen en de eerste anderhalf uur kun je gratis parkeren. Naar verwachting start de bouw medio 2024.

https://www.aarhof.nl/

 

Meer weten over dit project?

Terug naar het overzicht