Yes, i'm an Everglow!

Werken bij Everglow

Wij zijn altijd op zoek naar Everglows!
Wij zijn een dynamisch en snelgroeiend bedrijf en altijd op zoek naar talent! Ben je een onafhankelijke denker? Ondernemend en initiatiefrijk? Een echte teamplayer die zichzelf en onze vastgoedportefeuilles verder wil brengen? Dan pas je vast en zeker bij Everglow. Goede en gemotiveerde mensen zijn altijd welkom. Staat er geen passende vacature, maar zie jij wel de fit met Everglow? Neem dan contact met ons op, een open sollicitatie is zeker welkom.

Crediteuren­administratie

Glow Real Estate is een onafhankelijke assetmanager en ontwikkelaar van vastgoed. Met onze investeerders zijn wij verantwoordelijk voor diverse vastgoedportefeuilles in verschillende sectoren zoals winkels, kantoren, woningen en logistieke centra.

Met ons team vinden wij maatwerkoplossingen voor onze investeerders. Dit doen wij met ervaring, kennis en grondige analyses tijdens de acquisitie, exploitatie en ontwikkeling van het vastgoed. Wij werken in dynamische en complexe situaties aan stedelijke oplossingen met de strategische doelen van onze opdrachtgevers voor ogen.

Glow Real Estate kenmerkt zich door professionaliteit met veel persoonlijke aandacht. Je komt te werken in een ambitieus, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, waarin je alle kans en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Ter versterking van de afdeling Finance zoeken we een medewerker crediteurenadministratie die ons team komt versterken.

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met
Denise van Hattum
Finance Manager