Project development

Everglow geeft plekken nieuwe betekenis. Denkt in overall concepten. Brengt creativiteit, kapitaal en mensen bijeen om maximale belevingswaarde te creëren. Is vaak zelf financieel betrokken, maar meet return-on-investment vooral af aan gebruikersgeluk, beleving, gemak en de kwaliteit van een nieuwe, stedelijke context. Financieel rendement is bij ons niet de input, maar de output. Everglow is doortastend met een flinke dosis lef en gezond ongeduld. We zijn hands-on, laten niet los en we zitten erboven op.

Meer over projectontwikkeling

Asset management

We analyseren het totaalplaatje: de locatie en ligging, de aanwezige kwaliteit, de beheer- en energiekosten en verduurzaming. Onze ideeën voor herpositionering van het vastgoed zijn gericht op structurele waardcreatie. Geen tijdelijke oplossingen, maar positieve impact en blijvende verbeteringen. Wij brengen onze ideeën krachtig in beeld en onderbouwen deze met financiële scenario’s en risicoanalyses. Van ‘het grote plaatje’ naar de uitwerking op detailniveau. Onze internationale ervaring en netwerken stellen ons in staat met oplossingen te komen die altijd ‘verfrissend anders’ zijn. En natuurlijk nemen wij verantwoordelijkheid voor de uitvoering en de commerciële exploitatie. Onze financiële rapportages zijn efficiënt en flexibel in te richten.

Meer over assetmanagement

Consultancy & management support

Everglow kan in verschillende rollen en functies een organisatie of projectteam tijdelijk of voor langere periode ondersteunen met onze multidisciplinaire knowhow en all round skills. Hiermee is Everglow de flexibele schil en het verlengstuk van de organisatie. Afhankelijk van de vraag kunnen we op- en afschalen. Daarbij heb je toegang tot ons wereldwijde netwerk én betrouwbare, internationale fondsen en investeerders in vastgoed.

Meer over consultancy & management