SB sluit een langjarig contract met Action voor de Prinsenpassage

SB Real Estate heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Action in de Prinsenpassage. Daarmee is de Prinsenpassage nagenoeg volledig gevuld.

SB Real Estate is verheugd om Action te verwelkomen in de Prinsenpassage. Action wordt op de eerste verdieping gevestigd aan de Prins Constantijn Promenade en heeft een totale winkel oppervlakte van circa 1.350 BVO. De winkel zal begin juli haar deuren openen.

Naast Action heeft SB Real Estate in het afgelopen jaar ook nieuwe huurovereenkomsten getekend met Blokker (circa 425 m2 BVO) en Rituals (circa 220 m2 BVO) en ook met diverse lokale ondernemers (Chicas Winny & Alice, Mini Me, Het Lichtparadijs, Fotoplus Ben Hofland, Amara Fashion, Enamorada Fashion, Beautysalon Jahn en Taco Verbeek (circa totaal 1.030 m2 BVO)). Blokker opende in oktober 2021 reeds haar deuren in de Prinsenpassage en zit in het hart van de passage. Rituals is per 1 april 2022 verhuisd naar de Prins Constantijn Promenade 36 op een prominente locatie naast de huurders Hunkemoller, Bruna en Douglas. Door deze verhuur transacties is SB erin geslaagd het leegstandspercentage drastisch terug te brengen tot nagenoeg nihil.

Yarrid Knijnenburg, projectleider SB: “vanaf het begin zijn we volop aan de slag gegaan met het brengen van meer commerciële trekkracht in de Prinsenpassage. Wij zijn erin geslaagd vrijwel alle huurders te behouden en nieuwe lokale ondernemers te vestigen. De toevoeging van Action zal de aantrekkingskracht van de Prinsenpassage nog verder versterken.”

SB Real Estate heeft in februari 2021 de Prinsenpassage verworven van Wereldhave. De eigenaar heeft de ambitie om het complex sterk te gaan moderniseren, te verduurzamen en woningen toe te voegen, in de geest van het Masterplan voor het Bogaard Stadscentrum.

SB Real Estate is een gezamenlijke onderneming van HAL Investments, Marcel Kokkeel en Heino Vink en richt zich op de herontwikkeling van verouderde winkelcentra. SB Real Estate heeft ontwikkel projecten De Aarhof in Alphen aan den Rijn, de Citypassage in Veldhoven, en de Prinsenpassage in Rijswijk.

Meer actueel