Glow Real Estate wordt Everglow Real Estate.

Precies 4 jaar geleden zijn Heino Vink en Marcel Kokkeel een bedrijf gestart onder de naam Glow Real Estate. Een aantal activiteiten werden gedaan onder de naam Everglow Real Estate.

Met een aantal sterke partners en opdrachtgevers (zoals HAL Investments, HighBrook, Mitiska) aan onze zijde, zijn wij allang geen ‘start-up’ meer. Met 17 enthousiaste professionals zijn wij klaar voor de volgende stap. Vanaf januari 2023 bundelen wij alle opgestarte activiteiten onder een naam: Everglow.

Nieuwe website Everglow live!

Vandaag staat de nieuwe website van Everglow live, in onze even gloednieuwe huisstijl. Bekijk voor welke partners en opdrachtgevers wij werken en hoe wij voor hen toegevoegde waarde leveren. Hoe wij samen met HAL – onder de naam SB – verouderde winkelcentra weer een nieuwe toekomst geven met toevoeging van een substantieel aantal woningen; hoe we bijdragen aan The Collection en een vernieuwend en high end kantoorconcept realiseren en uitrollen door Amsterdam; hoe we met Mitiska verouderde retail parken toekomst bestendig maken.  En hoe we met een vernieuwend woonconcept ‘House of…’ betaalbare woningen voor starters realiseren.

Meet the team met een mix van senioriteit en the next generation. En laten we afspreken om bij te praten of kennis te maken!

Creating new context

Everglow geeft plekken nieuwe betekenis. Stoft vergeten vastgoed af en blaast het nieuw leven in met maximaal aandacht voor beleving en gebruikersgemak. Bijzondere plekken die beter verdienen. Everglow transformeert vastgoed en gebieden met onderscheidende concepten voor wonen, werken en winkelen. , Extreme make-overs, die alleen multidisciplinair zijn op te lossen. Everglow brengt creativiteit, kapitaal en mensen bijeen om een duurzame stedelijke context met belevingswaarde te creëren. Op eigen initiatief, in samenwerking of in opdracht.

Zin in 2023!

We zien ze wel liggen! Al die kansen en mogelijkheden die 2023 in het verschiet heeft. Met gezond ongeduld en een groeiend team van enthousiaste professionals dragen wij ‘ons steentje’ bij om Nederland ook volgend jaar weer een stukje mooier te maken. Wie weet (weer) samen met jou?