Terug naar het overzicht

The Collection

Join one Chapter and you will get the whole Collection
The Collection is een exclusief concept voor het leasen van high end ‘boutique’ kantoorruimte. The Collection is een verzameling prestigieuze, historische panden op toplocaties in hartje Amsterdam. De zogenaamde Chapters hebben ieder hun eigen geschiedenis, hun eigen verhaal en bijzondere, unieke beleving.

Facts & Figures
  • High-end totaalconcept voor het huren van kantoorruimte
  • Sterke beleving van de prestigieuze, historische panden met een eigen verhaal, de zogenaamde l Chapters
  • Uitstekende locaties in hartje Amsterdam
  • Huren bij één Chapter, automatisch toegang tot alle Chapters
  • High-end voorzieningen voor alle members
  • Als member onderdeel van het internationale netwerk
  • Voor nationale en internationale labels met huidige huurders als Dior, Vinted & Ebay

Make you feel privileged

Huren bij één van de Chapters betekent dat je automatisch lid bent van The Collection en je gebruik kunt maken van de gastvrijheid en de excellente voorzieningen van alle andere Chapters. Volledig uitgeruste vergaderruimtes, boardrooms, penthouse, gyms, de sloep voor de deur, privé-tuinen, koffiebars en lounges.

More than work! It’s being part of a network.

The Collection is meer dan een flexibele werkplek of een verzameling bijzondere kantoorpanden. Het is een netwerk van mensen die werken bij nationale en internationale labels die elkaar ontmoeten en inspireren. De prachtige, historische setting van The Chapters spreekt tot de verbeelding. In The Collection komen community en creativiteit samen.

The Collection is ontstaan uit de groeiende vraag van nationale en internationale bedrijven naar hoogwaardige kantoorruimte in het centrum van Amsterdam, terwijl het aanbod beperkt bleef. Als antwoord op deze vraag heeft Everglow samen met onze partners HighBrook Investors en REB Projects het concept The Collection ontwikkeld. De ruimtes van de kantoren zijn flexibel aan te passen in vloeroppervlak, de identiteit en uitstraling, de cultuur en specifieke wensen van de gebruikers. De perfecte plek voor ambitieuze professionals en inspirerende organisaties.

https://thecollection.inc/

Meer weten over dit project?

Terug naar het overzicht