Terug naar het overzicht

Retail Park Arnhem

Retail Park Arnhem is straks helemaal van deze tijd. Compleet gerenoveerd, gemoderniseerd en verduurzaamd. We zien het helemaal voor ons! Er staat dan een nieuw winkelgebied met een krachtige branding, een duidelijke uitstraling én met een veelzijdig en gevarieerd aanbod. De heldere routing en een aangename winkelbeleving met gratis parkeren voor de deur garanderen een continue stroom aan bezoekers.

Facts & Figures
  • BREEAM ‘very good’
  • Verbeterde plattegrond en routing voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en verhuurbaarheid
  • Rijk retailconcept
  • Sterke merkbeleving met frisse uitstraling
  • 24.000 m2 retail
  • Ruim 400 gratis parkeerplaatsen
  • Start realisatie eerste helft 2023

Revival Woonboulevard Arnhem tot Retail Park Arnhem

Woonboulevard Arnhem is begin jaren ‘90 gebouwd en sindsdien is er weinig veranderd. De locatie en gebouwen zijn verouderd, gedateerd en weinig uitnodigend voor de consument.
Dit zijn precies de locaties waar de expertise van Everglow optimaal tot zijn recht komt: vergeten vastgoed afstoffen en bijzondere plekken die beter verdienen nieuw leven inblazen.

Transformatie

Woonboulevard Arnhem gaan we transformeren tot Retail Park Arnhem dat helemaal van deze tijd is en waarbij duurzaamheid, uitgedrukt in BREEAM ‘very good’ met zonnepanelen en zonder gas, een essentieel onderdeel vormt van de ontwikkeling.

Nieuwe gevels met een messingkleurige brede band als eye-catcher en verbinding tussen de gebouwen geven Retail Park Arnhem een frisse, eigentijdse look. De keuze van een sterke en eenduidige reclamevoering past bij het concept van ‘big box retail’. De transformatie van Woonboulevard Arnhem naar een toekomstbestendig en duurzaam retail park is een joint-venture van Everglow met de Belgische investeerder Mitiska REIM. Woonboulevard Arnhem is verworven in juli 2021.

https://www.mitiska-reim.com/

 

Meer weten over dit project?

Terug naar het overzicht